Tuesday, 23 July 2013

1st mini GA by Dylla Dalila

Assalamualaikum


Actually ni first time aku join GA by Dylla Dalila...thanks to sis momoy sebab tag kita ye sis =)
GA ni sampai 25 July..sempat lagi ni kalau korang nak join..hihi..hadiah dia semua comel2..cotton tote bag, tissue box holder and cotton wallet..paling aku suka bag tu..comel habis...mana taw ada rezeki korang menang kan..boleh bawak bag tu pergi beraya...rasanya muat nak tapaw kuih almond london time pergi raya rumah jiran2 ..

Jom ramai2 join..syarat GA pun senang..(aku memang suka syarat yang simple2..kalau yang berjenuh tu..selamat tinggal daku ucapkan !)..terserlah sikap kera sumbang aku..lalala





Seumpama rama-rama terbang bebas di udara tanpa ada halangan..rama-rama..lala lala..

Dengan semangat wajanya aku nak ajak :


Sebelum aku buat GA ni macam GA aku..haruslah aku mempublish entry ini seberapa yang pantas tanpa mempedulikan orang2 di sekeliling aku yang terjerit-jerit ajak main bunga api..hello kak long kau ni dah 22 thn..tak main la bunga api..kak long main meriam buluh je..=)




Thanks for reading this entry !



12 comments:

  1. thanx for the tag..insyaAllah ada masa saya join jugak ye. :)

    ReplyDelete
  2. muahaha... gud luck dear
    dah lama x main meriam buluh
    dulu waktu sekolah rendah main meriam tanah. fuhh... mmg best
    jangan cuba ye. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..gud luck untuk sis jgk...em..kite x prnah main meriam tnh,,
      meriam buluh pnh..hihi

      Delete
  3. jemput-jemput ke blogshop baru momoy
    http://www.d-homespa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis..kite da visit blogshop tu..mmg best..insyaAllah ade rzki nk sambar..hihi

      Delete
  4. Replies
    1. trime ksh boni =)

      Delete
  5. gud luck ye ....selamat bersegmen^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...sory kak...lmbt betul rply ny...tq =)

      Delete
  6. Replies
    1. sis momoy...wahhhhhhhhh..rindu banget..tulah..ni da update da..kite kt kmpung lama...so x update..tp kite bace smua entry sis..tp x dpt komen la time tu.. =)

      Delete