Thursday, 4 July 2013

Izzue Islam....hampanya dahku padamu !

Assalamualaikum

Apa yang membuatkan aku hampa sangat tu...macam ni ceritanya...last week,hari konvokesyen aku pun tiba..biasalah kalau pesta konvo ni mesti akan ada event2 yang best..Tapi dalam banyak-banyak event, yang paling aku suka part jumpa artis bagai..tapi nak kata aku obses tidak la tahap meraung sampai semput-semput tu..

Then,,pesta konvo kali ni yang datang Tasha Manshahar, Syed Syamim dan jugak group Forteen...first impression aku dapat tw " Izzue......yeay..."dengan gaya aku yang penuh semangat tu la...kalau Izzue nampak confirm dia cakap "sebenarnya saya serabut tengok awak"....haha..mana x nya..kawan aku rilex2 je...tapi sempat jugak la diorang tipu aku cakap Izzue akan check in kat Tun Teja suite tempat kitorang stay...lagi la aku harok kan...


Aku lupa nak snap gambar dalam Teja Suite...mempersembahkan gambar di luar Teja Suite (sila baca dengan gaya Adibah Noor dalam BMB)...hahaha..

Ni baru sebahagian dari kawan-kawan aku...aida, dila, azie, pza(konon2 gaya gwiyomi) n yana (konpius aku mata dia pandang mana ek ?)...haha..

So before  esok aku menyarung jubah konvo ala2 Harry Porter tu..malamnya haruslah dengan penuh semangat pergi ke konsert untuk jumpa para artis sekalian...aku, Azwa Cik Wa,Jiha n Aida gerak dulu dari kawan2 yang lain..padahal keluar dari Teja Suite je tak sampai sejengkal pun tempat konsertnya..berkobar2 tu !


Ko tengok kawan aku,Jiha, show belum start dia dah histeria dulu,,ternganga-nganga mulut dia..sebab tu kawan aku yang snap gambar ni terkejut..sampai blur gambar !

Sampai-sampai je aku dengan Azwa terus duduk betul2 depan stage..clear sket mata aku tanpa sebarang gangguan...hihi..first show dari Tasha n Syed Syamim...pergh..aku memang bagi 5 star kat diorang ni..yela..suara diorang memang betul2 mantap..harmoni je..Tasha memang jenis lincah giler kat stage..kalau Syed malu2 sket..tapi memang thumbs up la kat diorang..kalau sesetengah artis kat mv beralun-alun suara tp live....???


With Tasha and Syed Shamim...ok..time ni aku malu nak ambik gambar...dah ada depan mata pun aku still tegak je depan diorang...last2 kawan aku cik Azwa si tudung kuning jugak yang cakap...hahaha..


Aku tak mintak pun sign...diorang yang nk sign...(bajet betul ko ek mashitah !)

Habis aku berjimba dengan diorang aku duduk kat tempat asal aku dpn stage tadi...tibe2...ramai orang terjerit2..forteen...hokey...mamat2 ini sudah tiba...fuyoo..bile tengok muka diorang aku terus fikir...skincare apa diorang pakai..gebu taw tak...

TETAPI aku sangat-sangatlah hampa kerana Izzue Islam tak datang...huaaaaa...ada shooting..=(.....tapi takpe yang bertiga ni pun dah power...seriously..mmg diorang ni talented sgt...bukan sekadar rupa je...hamboi...hihi...

Tak sempat nak bergambar berdua bersatu dgn diorang..haha..cepat sangat balik...snap dari kejauhan je...

Fuhh..ape2 pun memang aku puji diorang ni..memang tak sombong,,sporting,,suara terbaik...kira memang 5 star la...hihi..apa-apa pun malam tu memang aku enjoy la jugak...sampai aku lupa nak beli makanan..pastu balik bilik perut aku pulak yang buat show...haha..

Anwy..tak salah kalau nak berhibur..cuma jangan sampai melalaikan kita untuk buat benda2 yang wajib...ingat tu..termasuk aku jugak la ye !

ok,,, next entry aku story pasal graduation day aku..

Thanks for reading this entry !









27 comments:

  1. hamboiiiii kemain dia dapat jumpa izzue islam ye :) heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlm mimpi je jumpe...dy ade shooting la..huhu

      Delete
  2. izzue islam tak ada, tapi boni kacak ada. takpe.hahaha :P

    ReplyDelete
  3. seronok bila baca orng cerita pasal graduation day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok jugak dpt baca blog yg bg inspiration..ramai2 tawan puncak broga...

      Delete
  4. Wah. Seronok. Ea. Kau poli mana ea?

    *baru tahu kau ada blog,jenggah aku kt sana pula ea
    #zilazi

    ReplyDelete
    Replies
    1. merlimau...ni pun tgu panggilan u smbung degree...doakan ye..anwy..tq follow

      Delete
  5. Replies
    1. tulah momoy...syg da berpunya..xpe...insyaAllah t prince momoy lg hensem...

      Delete
    2. haha... momoy tak suka org encem kalau BF. org encem momoy suka cuci mata jer. taste momoy yang badan besar2. x encem tapi kiut =)
      org badan besar tak pandai curang

      Delete
  6. uhuhu. mmg bnyk yg frust menonggeng ble tau izzue islam da kawin. comella tasha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. da jodoh kan..doa yg terbaik jela sha...hihi..yup..kulit tasha memang bersih gila...nak tau dia pakai ape?
      tgu next entry,,hihi

      Delete
  7. Semua tergilakan izzue skrng kan haha..
    Pesta konvo mmng seronok kan..ingt masa dulu dulu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nak lah sampai giler...haha..biase2 je mr.abu..
      yup..pesta konvo mmg best..jumpe smla kwn2..

      Delete
  8. wah, untungnye dapat jumpa artis..so far, baru jumpa pengacara tv..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumpe pun sbb konvo..hihi..tp xpernah jumpa pngacara tv mcm nick lg,,hihi

      Delete
  9. salam kenal dari tirana aduka.

    ReplyDelete
  10. tahniah dah grade rupanya..
    moga terus cemerlang dalam kerjaya yang diceburi nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. trime ksh,,alhamdllah,,ni lah yg saya dpt bg dkt mak ayah..

      Delete
  11. wah..jumpa forteen!!!bestnye tapi izzue xde..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..dia ade shooting,,mgkin blum rzki kot..nanti kalau jumpa akak ajak fatin skali..hihi

      Delete
  12. Izzue Tu yg Belakon Saya Isteri Dia..

    Foorteen Pun Sy Xtahu..Haha

    Tp Blog Nie Nice..Selamat Berblog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..btul..da hbs da citer tu..
      forteen ank didik KRU tu..hihi..
      slmt brblog jugak..tq ye follow..sy pun da follow awk..

      Delete
  13. kita pernah bergambar berdua dengan kumpulan forteen tu hehehe.. tgk dr dekat mmg muka flawless habis. blergh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..x sempat nk tanya..haha.kalah kak ton..

      Delete